O marce - Suempol
  • O marce

    Rodzinne przedsiębiorstwo Suempol zostało założone w 1989 roku w
    Bielsku Podlaskim przez Urszulę i Edwarda Siecińskich. Początkowo firma
    zajmowała się przetwórstwem krewetek poławianych u wybrzeży Holandii
    i Belgii, które po uszlachetnieniu trafiały na tamtejsze i inne rynki europejskie,
    w tym belgijski Dwór Królewski.

    Aktualnie w ofercie firmy Suempol znajdziecie Państwo łososia pod wszelkimi
    możliwymi postaciami: wędzonego na zimno, na gorąco, marynowanego, świeżego,
    który jest naszym głównym produktem i stanowi 97% całej produkcji oraz pstrąga
    i halibuta. Sprowadzamy tylko najlepsze gatunkowo ryby z północnej Norwegii
    oraz Alaski,co gwarantuje najwyższą jakość naszych wyrobów.

  • Wybierając markę Suempol, wybierasz:

     

    Jakość

    Najwyższą jakość produktów

    Produkcja w naszym zakładzie jest na bieżąco kontrolowana i sprawdzana w oparciu o system jakości HACCP. Dzięki temu możecie mieć Państwo pewność, że nasze produkty zawsze są świeże i bezpieczne dla zdrowia. Posiadamy również system jakości ISO 22000, 9001, oraz certyfikaty IFS ( International Food Standard ), BIO, MSC, które świadczą o wysokiej klasie naszych produktów. Własny zakład w Norwegii pozwala nam na selekcję surowca już na etapie jego pozyskiwania, a specjalny system informatyczny na monitorowanie całego procesu produkcji, dzięki czemu mamy pewność, że produkt, który trafia na Państwa stoły jest najwyższej jakości.

    swiezosc

    Zawsze świeży i smaczny produkt

    Wykorzystujemy nowoczesne technologie, dzięki czemu nasze ryby są zawsze tak świeże, jak w dniu połowu. Dokładnie sprawdzamy jakość naszych ryb na każdym etapie produkcji. Wielogodzinne dojrzewanie, suszenie i wędzenie w bukowym dymie sprawia, że zachowują one aromat i smak, a ich mięso jest wyjątkowo delikatne.

    smak

    Doskonały smak

    Nasze produkty charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem, który zawdzięczają odpowiedniemu procesowi technologicznemu. Pozbawione są barwników i konserwantów, a jedynym środkiem konserwującym jest sól. Dzięki temu wydobywamy z łososia to, co najlepsze – doskonały smak, zapach i niesamowity, apetyczny wygląd.

    


    Nasze profile: Suempol na Facebooku | Suempol na Instagramie | Suempol na Google+ | Suempol na Pinterest