Łosoś Coho wędzony na gorąco

100 g

Łosoś pacyficzny Coho wędzony na gorąco, kawałek ze skórą.

Soczysty, delikatny i pełen aromatu – kawałek łososia Coho wędzonego na gorąco to wyjątkowa propozycja dla tych, którzy chcą jeść lepiej i odkrywać nowe smaki. Ryba pochodzi z południowego Chile, z dzikich i czystych wód Patagonii. Jej naturalnie intensywna, czerwono-pomarańczowa barwa i subtelny smak wyróżniają ją na tle innych łososi. To idealny wybór na szybki posiłek w zapracowany dzień, element kreatywnej kolacji czy zdrową przekąskę po treningu. Bogaty w białko, kwasy omega-3 wspiera zdrowie i dodaje energii na każdy dzień.

Metoda produkcji: wyhodowano.
Kraj pochodzenia: Chile.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Produkt gotowy do spożycia.

Dostępny w sklepach firmowych.

Wartości odżywcze w 100 g:

  • wartość energetyczna: 696 kJ/167kcal
  • tłuszcz: 9,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 g
  • węglowodany <0,5 g
  • w tym cukry <0,5 g
  • białko 20 g
  • sól 1,5 g

Zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3 w 100 g produktu wynosi 1,5 g, w tym DHA: 0,45 g, EPA: 0,20 g.

SKŁADNIKI

  • łosoś pacyficzny Coho (Oncorhynchus kisutch)
  • sól

INFORMACJE DLA PARTNERÓW

  • Waga opakowania

    100 g

  • Pojemność kartonu

    6 opakowań

  • Pojemność palety

    300 kartonów

  • Temperatura przechowywania

    -20C do +60C

  • Termin przydatności

    Po otwarciu spożyć w ciągu 24 h

Pobierz w PDF

JAK DBAMY O JAKOŚĆ PRODUKTÓW

  • Sprawdzone źródła

    Nasz łosoś to produkt, o który dbamy od momentu połowu aż do trafienia do klienta. Drogę na Wasze stoły rozpoczyna wyłącznie ze sprawdzonych źródeł.

  • Monitoring temperatury

    Na każdym etapie podróży transportowany łosoś jest poddany nieprzerwanemu monitoringowi temperatury.

  • Szereg kontroli

    Łosoś, który dociera do naszej firmy, przechodzi szereg kontroli, aby mieć pewność jak najlepszej jakości oraz powtarzalności smaku serwowanego odbiorcy.

  • Starannie wyselekcjonowany

    Łosoś trafiający w produktach na Wasze stoły to starannie wyselekcjonowany surowiec z najlepszych części ryby.