Łosoś na gorąco naturalny
125 gŁosoś atlantycki wędzony na gorąco, kawałek ze skórą.
Łosoś norweski, wędzony na ciepło. który doskonale podkreśla naturalne walory smakowe łososia, a zarazem dodaje mu jedynego w swoim rodzaju charakteru. Mimo procesu wędzenia na gorąco, produkt nie traci swych wartości odżywczych. Wręcz przeciwnie – jest źródłem białka, zdrowych tłuszczy oraz wielu witamin, które przyczyniają się do zwiększania odporności oraz w profilaktyce przewlekłych chorób. Produkt ten idealnie sprawdzi się przede wszystkim do różnego rodzaju sałatek oraz przekąsek.
Metoda produkcji: wyhodowano.
Kraj pochodzenia: Norwegia
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Produkt gotowy do spożycia.
Dostępny w sklepach Frisco, Topaz oraz marketach lokalnych.
Wartości odżywcze w 100g:
- wartość energetyczna 886 kJ/212 kcal
- tłuszcz 13
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3g
- węglowodany 1g
- w tym cukry <0,5g
- białko 23g
- sól 2g
W 125g produktu zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3 wynosi 2,2g.
SKŁADNIKI
- łosoś atlantycki (Salmo salar) 98%
- sól 2%
INFORMACJE DLA PARTNERÓW
-
Waga opakowania
125 g
-
Pojemność kartonu
6 opakowań
-
Pojemność palety
300 kartonów
-
Temperatura przechowywania
-20C do +40C
-
Termin przydatności
14 dni od dnia dostawy
JAK DBAMY O JAKOŚĆ PRODUKTÓW
-
Sprawdzone źródła
Nasz łosoś to produkt, o który dbamy od momentu połowu aż do trafienia do klienta. Drogę na Wasze stoły rozpoczyna wyłącznie ze sprawdzonych źródeł.
-
Monitoring temperatury
Na każdym etapie podróży transportowany łosoś jest poddany nieprzerwanemu monitoringowi temperatury.
-
Szereg kontroli
Łosoś, który dociera do naszej firmy przechodzi szereg kontroli, aby mieć pewność jak najlepszej jakości oraz powtarzalności smaku serwowanego odbiorcy.
-
Starannie wyselekcjonowany
Łosoś trafiający w produktach na Wasze stoły to starannie wyselekcjonowany surowiec z najlepszych części ryby.