Klopsiki z czarnuszką

250 g

Klopsiki z łososia z czarnuszką.

Nasze klopsiki bazują na najwyższej jakości łososiu atlantyckim, który stanowi 81% ich składu. Do kompozycji smakowej dodajemy subtelny akcent czarnuszki, która nadaje potrawie charakterystycznego, lekko pikantnego smaku. Klopsiki są też wzbogacone aromatycznymi składnikami takimi jak: suszone pomidory, czosnek niedźwiedzi oraz pieprz cytrynowy, tworząc harmonijną i niepowtarzalną mieszankę smaków.

Metoda produkcji: wyhodowano.
Kraj pochodzenia: Norwegia.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Produkt gotowy do spożycia.

Dostępny w marketach lokalnych.

Wartości odżywcze w 100g:

  • wartość energetyczna 1274 kJ/307kcal
  • tłuszcz 24g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,2g
  • węglowodany 7,1g
  • w tym cukry 0,7g
  • białko 14g
  • sól 1,3g
  • błonnik 4,7g

Zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 w 100g produktu: DHA – 640 mg, EPA – 390 mg.

SKŁADNIKI

  • łosoś atlantycki 83%
  • mąka pszenna (gluten)
  • błonniki roślinne
  • skrobia
  • sól
  • przyprawy
  • ekstrakty z przypraw
  • suszone pomidory
  • czarnuszka
  • czosnek niedźwiedzi
  • papryka czerwona słodka
  • pieprz cytrynowy
  • aromaty

INFORMACJE DLA PARTNERÓW

  • Waga opakowania

    250 g

  • Pojemność kartonu

    5 opakowań

  • Pojemność palety

    20 kartonów

  • Temperatura przechowywania

    -20C do +60C

  • Termin przydatności

    28 dni od dnia dostawy

Pobierz w PDF

JAK DBAMY O JAKOŚĆ PRODUKTÓW

  • Sprawdzone źródła

    Nasz łosoś to produkt, o który dbamy od momentu połowu aż do trafienia do klienta. Drogę na Wasze stoły rozpoczyna wyłącznie ze sprawdzonych źródeł.

  • Monitoring temperatury

    Na każdym etapie podróży transportowany łosoś jest poddany nieprzerwanemu monitoringowi temperatury.

  • Szereg kontroli

    Łosoś, który dociera do naszej firmy przechodzi szereg kontroli, aby mieć pewność jak najlepszej jakości oraz powtarzalności smaku serwowanego odbiorcy.

  • Starannie wyselekcjonowany

    Łosoś trafiający w produktach na Wasze stoły to starannie wyselekcjonowany surowiec z najlepszych części ryby.