Parówki z łososia
Delikatne paróweczki z łososia pozbawione sztucznych dodatków, fosforanów, azotanów oraz glutaminianu sodu i cukrów. Produkt zawiera 100% mięsa z łososia, ponadto jest źródłem kwasów tłuszczowych omega-3, witaminy D i białka.
Wędzony łosoś w kremie
Łosoś wędzony w kremie to doskonały dodatek do kanapek. W kremie znajduje się 50% mięsa z łososia wędzonego na gorąco. Do jego produkcji wykorzystywane są w pełni zdrowe i naturalne produkty. Krem bogaty jest w kwasy omega-3 i witaminy, pozbawiony sztucznych barwników i konserwantów.
Łosoś klasyczny
Wybieramy tylko najwyższej jakości łososia z klasy Superior. Łosoś klasyczny jest wędzony na zimno, co oznacza, że temperatura dymu podczas wędzenia nie przekracza 30 stopni Celsjusza.
Łosoś Gourmet
Łosoś Gourmet to prawdziwa rozkosz dla podniebienia. Odpowiednie solenie sprawia, że mięso z łososia staje się kruche i niezwykle delikatne. Dzięki tradycyjnej recepturze wędzenia łosoś Gourmet zachwyca subtelnym aromatem i wyjątkowym smakiem.
Łosoś Premium
Łosoś linii Premium to najwyższej jakości łosoś norweski. Plastry wycinane są z najlepszej i największej części fileta, dzięki czemu mięso jest delikatne w smaku, a wędzenie na zimno nadaje mu wyjątkowy aromat. W naszej ofercie znajdziecie Państwo łososia pacyficznego, szkockiego oraz irlandzkiego.
Łosoś Premium Sztabka
Łosoś linii Premium Sztabka to najwyższej jakości mięso z łososia, które wycinamy z samego jego środka – to najlepsza i najbardziej wartościowa część fileta. Łosoś Premium sztabka jest idealny jako wykwintna przekąska lub jako dodatek do carpaccio, kanapek lub sałatek.
Łosoś praliny wędzone na gorąco
Praliny z łososia to produkt pochodzący z najlepszej części fileta, dopasowany do potrzeb współczesnych konsumentów. Wędzenie na gorąco zapewnia doskonały smak, a technologia MAP gwarantuje trwałość, świeżość i apetyczny wygląd produktu.
Łosoś wędzony na gorąco
Łosoś wędzony na gorąco to unikalne połączenie delikatnego smaku i naturalnego aromatu. Dostępny jest w formie steków, które są łatwe do przygotowania i konsumpcji. Łosoś wędzony na gorąco może być podany jako samodzielna przekąska bądź jako dodatek do kanapek lub sałatek.
Łosoś Skandynawski
Dzięki tradycyjnym recepturom przygotowania łosoś skandynawski zachowuje wszystkie najcenniejsze walory odżywcze. To bogate źródło kwasów tłuszczowych z gr. omega-3, które są niezbędne dla zachowania zdrowia i prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Łosoś Atlantycki
Łosoś atlantycki to łosoś wędzony na zimno, który charakteryzuje się wyjątkowo smacznym i delikatnym mięsem. Jest niezastąpionym składnikiem różnorodnych kuchni – nadaje się zarówno do bezpośredniego spożycia, jak też grillowania, gotowania na parze, smażenia, pieczenia i duszenia.
Łosoś kawałek 300
Łosoś w kawałku wędzony na zimno jest doskonały jako samodzielne danie. Odpowiednia receptura wędzenia sprawia, że mięso staje się delikatne, kruche i aromatyczne. Łosoś w kawałku jest pakowany próżniowo, dzięki czemu zachowuje swój aromat i wyjątkowy smak.
Łosoś do Sałatki
Łosoś do sałatki to starannie wyselekcjonowane rozdrobnione mięso łososia norweskiego. Łosoś wędzony sałatkowy idealnie komponuje się z każdym rodzajem sałaty, dzięki czemu stanowi doskonałą propozycję dla osób dbających o linię.
Łosoś Kompozycje Smakowe
Kompozycje smakowe to idealna propozycja dla tych, którzy cenią sobie wygodę i chcą zaoszczędzić czas spędzany w kuchni. Odpowiednia mieszanka ziół i przypraw podkreśla aromat i soczysty smak łososia.
Łosoś Norweski NET
Łosoś norweski NET jest wędzony na zimno dymem z drzewa bukowego, dzięki czemu zyskuje charakterystyczny delikatny aromat. Może być wykorzystany jako dodatek do przystawek lub podawany po upieczeniu, grillowaniu czy też gotowaniu na parze.
Tatar z łososia
Tatar z łososia atlantyckiego przygotowujemy z najlepszej, najbardziej delikatnej, starannie wyselekcjonowanej części fileta. Powstaje z łososia atlantyckiego żyjącego w krystalicznie czystych wodach Norwegii.