Roladki z łososia z serkiem śmietankowym i ogórkami konserwowymi

Na kolację

SKŁADNIKI

  • 1 opakowanie łososia BIO
  • 1 opakowanie serka śmietankowego
  • 1 ząbek czosnku
  • 2-3 ogórki konserwowe
  • sól i pieprz do smaku
  • koperek i zielone oliwki do dekoracji

PRZYGOTOWANIE

Ogórki kroimy w drobną kostkę, a następnie dokładnie odsączamy na sitku z nadmiaru zalewy. Czosnek ścieramy na najdrobniejszych oczkach tarki. W miseczce mieszamy serek, ogórki i czosnek, dodajemy sól i pieprz według uznania.

Na plastry łososia wykładamy porcje serka i zwijamy w roladki. Wbijamy w nie wykałaczki, na które następnie nabijamy zielone oliwki, wierzch dekorujemy świeżym koperkiem.

 

Smacznego!

Sprawdź więcej przepisów z łososiem Suempol