Sałatka z łososiem, awokado i granatem

Na śniadanie

SKŁADNIKI

  • 1 opakowanie Łososia BIO
  • duża garść szpinaku baby
  • 1 małe awokado
  • 3 łyżki czarnych oliwek
  • pestki z połowy granatu
  • Na dressing:
  • 3 łyżki oliwy
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 2 łyżki soku z granatu
  • pół łyżeczki soli
  • pół łyżeczki suszonego tymianku

PRZYGOTOWANIE

Wymieszaj oliwę, sok z cytryny, sok z granatu, sól i suszony tymianek w miseczce. W dużej misce umieść łososia BIO, szpinak baby, pokrojone awokado, czarne oliwki oraz pestki granatu. Wszystko wymieszaj, łącząc składniki w całość.
Skrop całość przygotowanym wcześniej dressingiem i rozkoszuj się zdrową sałatką!

 

Smacznego!

Sprawdź więcej przepisów z łososiem Suempol