Suempol na Międzynarodowych Targach ALIMENTARIA & HOREXPO LISBOA 2015

Firma Suempol Sp.z.o.o uczestniczyła gościnnie na stoisku WPHI Ambasady Polskiej RP w Międzynarodowych Targach ALIMENTARIA & HOREXPO LISBOA 2015.
Targi odbyły się w dniach 22-24.11.2015 w Hali Expo w Lizbonie, gdzie firma Suempol promowała własne produkty- łososia wędzonego w plastrach, carpaccio, praliny oraz tatara z łososia. Produkty Suempolu cieszyły się ogromnym zainteresowaniem potencjalnych klientów. Liczne degustacje naszych produktów uzyskały wysoką ocenę od konsumentów pod względem jakości i smaku.


W dniu 22.11.2015 stoisko polskie na targach ALIMENTARIA odwiedził Ambasador RP prof. Bronisław Misztal. Na stoisku polskim gościł również Prezes Portugalskiego Stowarzyszenia Przemysłowego AIP – Jorge Rocha de Matos, który był podejmowany przez Ambasadora RP prof. Bronisława Misztala oraz i Radcę Wydziału Promocji Handlu i Inwestycji Ambasady RP w Lizbonie Bogdana Zagrobelnego. Miał on okazję skosztować m.in. łososia produkowanego przez rodzinną , polską firmę z Podlasia – Suempol z Bielska Podlaskiego.

20151122_102728

Stoisko Narodowe Ambasady Polskiej w Lizbonie, Portugalia

Ambasador RP Prof. Bronisław Misztal , I Radca Wydziału Promocji Handlu i Inwestycji Ambasady RP w Lizbonie Bogdan Zagrobelny,
Dyrektor exportu Suempol – Bartosz Ziemianowicz

Prezentacja produktów potencjalnym klientom na targach Alimentaria 2015 w Lizbonie

Degustacja produktów. Osoby: Ambasador RP Prof. Bronisław Misztal ,Prezes Portugalskiego Stowarzyszenia Przemysłowego AIP – Jorge Rocha de Matos,
I Radca Wydziału Promocji Handlu i Inwestycji Ambasady RP w Lizbonie Bogdan Zagrobelny, Dyrektor exportu Suempol – Bartosz Ziemianowicz

Degustacja produktów. Osoby: Ambasador RP Prof. Bronisław Misztal ,Prezes Portugalskiego Stowarzyszenia Przemysłowego AIP – Jorge Rocha de Matos,
I Radca Wydziału Promocji Handlu i Inwestycji Ambasady RP w Lizbonie Bogdan Zagrobelny, Dyrektor exportu Suempol – Bartosz Ziemianowicz

Dyrektor exportu Suempol – Bartosz Ziemianowicz podczas degustacji łososia wraz z zespołem portugalskim pieśni i tańca z Lizbony